055 - 843 02 50
[email protected]
Diensten
Diensten

Ventilatie onderhoud

Een mechanisch ventilatiesysteem is de beste oplossing om verzekerd te zijn van een constante toevoer van frisse lucht in uw woning. Het voorkomt dat er vervuilde lucht gaat circuleren, en omdat verse lucht aanzienlijk sneller opwarmt dan ‘oude’ lucht kunt u ook nog eens besparen op uw stookkosten. Veel mensen vergeten echter dat een mechanisch ventilatiesysteem ook zo nu en dan wat onderhoud nodig heeft.

Waarom onderhoud ventilatie?

Net als bijvoorbeeld uw auto en uw CV-ketel heeft ook uw ventilatiesysteem af en toe een onderhoudsbeurt nodig. Achterstallig onderhoud kan ertoe leiden dat uw ventilatiesysteem minder goed gaat werken. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt is van belang om eventuele geluidsoverlast te voorkomen, en om ervoor te zorgen dat uw ventilatiesysteem zo zuinig en efficiënt mogelijk blijft functioneren. We raden dan ook aan om een notitie in uw agenda te zetten, of een onderhoudscontract bij ons af te sluiten.

Wat kan DGI Installaties voor mij betekenen?

DGI Installaties is gespecialiseerd in het onderhouden en reinigen van alle soorten ventilatiesystemen. U kunt bij ons een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, op een datum en tijd die u het beste uitkomt. Tijdens de onderhoudsbeurt lopen we uw ventilatiesysteem helemaal na. We controleren de werking van het systeem, en kunnen eventuele versleten onderdelen direct vervangen. Na afloop van de onderhoudsbeurt bent u weer verzekerd van een goed en zuinig functionerend ventilatiesysteem.

Ja, ik wil meer weten over ventilatie onderhoud!

Wilt u direct een afspraak maken voor onderhoud van uw ventilatie? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Of heeft u nog vragen over onze andere diensten? Neem dan contact op met DGI Installaties! Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Informatie aanvraag: ventilatie onderhoud