055 - 843 02 50
[email protected]
Diensten
Diensten

Reinigen ventilatie

Beschikt u over een (mechanisch) ventilatiesysteem in uw woning? Dan is het belangrijk dit eens in de zoveel tijd professioneel te laten reinigen. DGI Installaties in Apeldoorn vertelt u hier graag wat meer over.

Waarom ventilatie reinigen?

Elke dag weer produceren mensen, huisdieren en huishoudelijke apparaten een grote hoeveelheid stof, vuil en vocht. Wanneer er niet voldoende geventileerd wordt, creëert dit de ideale leefomgeving voor schimmels en ziektekiemen in uw woning. Deze kunnen resulteren in allerlei vervelende gezondheidsklachten. U heeft een mechanisch ventilatiesysteem om verzekerd te zijn van een constante aanvoer van frisse lucht. Om ervoor te zorgen dat er niet alsnog vervuilde lucht gaat circuleren, is het van belang dat alle filters, roosters en luchtkanalen elk jaar grondig worden gereinigd. Gebeurd dat niet, dan raken de filters vervuild en zal er alsnog vervuilde lucht gaan circuleren. Dit heeft niet alleen negatieve effecten op uw gezondheid, maar zorgt ook voor hogere energiekosten en mogelijke geluidsoverlast van uw afzuigsysteem.

Wat kan DGI Installaties voor mij betekenen?

DGI Installaties is gespecialiseerd in het reinigen van ventilatiesystemen en beschikt over de benodigde kennis en apparatuur om de filters, roosters en luchtkanalen grondig schoon te maken. Zo blijft u verzekerd van een gezond en aangenaam binnenklimaat. Daarbij kan een periodieke reiniging een aardige besparing op uw energiekosten opleveren. Een goed onderhouden ventilatiesysteem verbruikt namelijk minder energie, en bovendien warmt verse lucht veel makkelijker op dan vervuilde lucht. Dat is nog eens mooi meegenomen!

Het reinigen van uw ventilatiesysteem kunt u overigens uitstekend combineren met de periodieke onderhoudsbeurt.

Ja, ik wil meer weten over ventilatiesysteem reinigen!

Heeft u behoefte aan meer informatie met betrekking tot het reinigen van uw ventilatiesysteem? Of wilt u graag direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat is geen probleem! Neem contact op met DGI Installaties; onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen!

Informatie aanvraag: reinigen ventilatie